İSTANBUL / KADIKÖY - Erenköy Kız Lisesi

Nis

Okulumuz Coğrafya Dersi Zümresi koordinasyonunda 4-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında 1.gün İstek Bilge Kağan Okulları Yerleşkesinde 2.gün ise Belgrad Ormanlarında gerçekleştirilecek çalıştaya okulumuzu temsilen 5 öğrencimiz ile katılım sağlanacaktır.

Şbt

Erenköy Kız Lisesi Spor Kulübü Genel Kurul toplantısı 11.03.2024 Pazartesi günü Erenköy Kız Lisesi Aziz Haydar Konferans Salonunda, saat 13.30'da, Spor Kulübü Üst Kurullarına ve diğer kurullara üye seçimleri yapmak üzere toplanacaktır. Tüm öğretmen ve velilerimize duyurulur.

Şbt

“Matematik ‘te  Yenilikçi Yöntemler” konulu  Erenköy Kız Lisesi'ni kapsayan Erasmus+ KA122-SCH  proje başvurusu 19/02/2024 tarihinde yapılmıştır.

Yasal temsilci:Mualla Hundur

İrtibat Kişisi :Yasemin Zengin

Ekm

30 Ekim 2023 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere ders programımız değişmiştir.

Ekm

Nis

Değer verdiğimiz ve çok önemsediğimiz çocuklarımız - öğrencilerimiz için 7 Mayıs 2023 Pazar günü Saat 11.00 - 13.00 arasında Yönetim - Öğretmen - Veli görüşmesi Okulumuzda yapılacaktır.

Bilgilerinizi, katılımınızı ve gereğini önemle arz / rica ederim.

Saadet Berna OCAKCIOĞLU

GÜNDEM :